Fest & Bröllopsmeny

Vår fest- & bröllopsmeny är till för sällskap på min 15 pers (vardagar) och 30 personer (helg) och baserad på att man väljer minst 2 rätter. Alla i sällskapet måste välja samma rätt. (undantag för allergier) Priserna inkluderar dukning i vitt linne och enkel bordsdekoration.

Förrätter


Hotellets gravade lax med hemgjord hovmästarsås och salladsskott

169:-

Skagencanapé toppad med löjrom

189:-

Gubbröracheesecake toppad med dill och rädisor

159:-

Italiensk tomatsoppa med hembakat bröd

149:-

Carpaccio toppad med rostade pinjenötter, ruccola och parmesan

199:-

Varmrätter


Halstrad fjällröding med smörslungad färsk potatis, säsongens primörer och hummersås

299:-

Marinerad fläskfilé med potatiskaka, skysås och säsongens grönsaker

289:-

Rosastekt ankbröst med potatisgratäng, cidersås och säsongens primörer

299:-

Entrecote med örtstekt färskpotatis, dragonsås och säsongens primörer

329:-

Helstekt oxfilé med potatis- och palsternackspuré, rödvinssås och morotskompott

369:-

Desserter


Vitchokladcheesecake i glas med färska bär

139:-

Crème Brulée med knäckigt täcke och säsongens färska bär

149:-

Chokladfondant med vaniljglass och halloncoulis

139:-

Två kulor sorbet

99:-

Vår festmeny är till för sällskap på min 15 pers och baserad på att man väljer minst 2 rätter. Alla i sällskapet måste välja samma rätt. (undantag för allergier).